Pokerface

Kan säga att det hade jag inte idag, inget bra iaf. Skulle lätta lite på min kära humor till min kära chef idag genom att ringa 5 min innan jag skulle börja jobba (jag stod alltså då utanför nöjes) för att meddela att jag var sjuk som fan. Jag hann knappt säga klart skämtet innan jag fnittra till som ett litet barn och sa att jag skojade. Ja låt oss säga att min och Stephanies (min chef) humor har varit absolut på topp idag, tyckte vi iaf. Helvete vad vi har skrattat ikväll. Hon är ju inge lite sjuk när hon väl drar igång ;D haha. Gött o jobba med toka imorgon igen. Lite tomt utan älskade Johanna, men hon behöver få llite avslappning och åka iväg med sin Andreas :) Men på söndag redan blir det hemfärd för dem efter lite träff med släktingar i sthlm, för då ska vi adventsfika ;) hehe

Idag på jobbet fick jag även lite glatt hopp, hopp om extra jobb. Men vi får se, men skulle allt gå i lås skulle det vara fruktansvärt roligt :) Men som sagt, vi har snackat lite om det, jag och en person, men vi måste kolla upp lite saker först så vi vet att det kan funka. Men men, hoppas får man ju iaf :)

Nej nu ska jag hoppa i säng och kolla på någon film eller bara tv en sväng innan jag ska somna med ett leende på läpparna, ett leende för att han K är så bra :) Min älskling.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0