07.oo ringer klockan för uppstigning.

Imorgon ska man upp tidigt och ännu har man inte lyckats somna. Typiskt. Ska iallafall iväg på ett möte imorgon mellan 10-12. Ska ringa ett ställe om en tid också. Har dock inte hittat nr jag söker men får leta som bara den i telefonkatalogen, för på internet fanns det inte. Men det löser sig nog.

Ibland skulle man kunna ställa kl efter mig. Som nu, jag vaknar ofta kl 08.49 på morgonen och är kissnödig, Eller som när jag va yngre, började blöda näsblod 11.14 EXAKT tre dagar i rad. Lite mysko?

Nej nu ligger min ena katt i mitt knä och kurrar gottit. Ska försöka sova igen o se om de går bättre denna gången. Jobbigt när man är trött men ändå inte kan sova. Men när jag väl vaknar imorgon får de bli lite frukost och kaffe kanske? En dusch sen iaf för att piggna till ordentligt :)

Efter mötet imorgon tänkte jag åka till Josefin som är ledig från jc äntligen, förtjänar hon :P Ibland. Sen ska jag kolla hur älsk har det på jobbet :) (inte hälsa på men ett smyg sms får kanske bli ;P) Stackarn kanske börjar bli sjuk. godingen.

Nej nu måste jag hoppa i sängen igen. Eller lägga ifrån mig datorn rättare sagt.
Sover ni gott om nätterna? Denna helgen kan jag looova att jag sovit hur bra som helst, förutom på mornarna när man vaknat att man är så förbannat kissnödig :P  men men that's life.

// L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0