Söndag kväll..

Ja, nu är det söndag. Sitter hos min mooormorrr, she's the best ;) Schemat för spelningar har ökat otroligt mycket :) Ska bl.a till mallorca och bullen o spela :O haha kul :) sen är det självklart massvis md ställen i sverige. ska bli hur kul som hellst :)

Igår festade vi, precis som i fredags. Hade massa kul förutom att igår va jag och jossan vänner :) haha. Vi bråkade ju endel i fredags. men vi blev vänner snabbt ändå och skrattade sedan åt de :P som vanligt ;) fast i fredags fick vi utbrott, det har vi inte haft på väääldigt länge. Hur som hellst. Igår blev det att se looptroop med linda i typ 5 min. Började med att linda somnade på en förfest, men hon fick sova en stund medans jag följde med larre till arena så gick vi och hämtade henne efter ca 10-15 min :) bra att hon kom. det va kul, dom 10 min vi va med varandra där inne. När jag gick upp mot baren när loop spelade så fick jag ett sms om att jag skulle gå till sidan av stora dansgolvet. Självklart gjorde jag det. Där stod Jesper och "väntade" på mig. Att jag skulle komma iaf ;P hehe. Stod det och "dansa" med honom. Skattade lite åt fulla folk som dansade som ja vet inte vad :) Trevligt att träffa o va med J ett tag nu iaf :) Hans vän stod med oss i ngn minut innan han tackade för sig och gick. "ta han om jesper nu ;)" - jajjemen sa jag :) Han kom tillbaka senare också. men blev inte långvarig då heller :P Men som sagt, jag trivdes som en drottning i mitt sällskap iaf :)
SAKNAT DE!!! :P Efter det blev det ut och vi sa hejdå, (kom ihåg vad jag sagt om allt. Tycker att 'ngt' är bättre och det vet du :) kraaama om ) Hur som hellst så träffade jag då Pååålan (Pål) och bergman utanför arena, så ja visst blev jag med dom till vålberg. In till ekholm blev, där låg ju Keith i soffan och halvsov också. Han verkade bli glad att se mig ;) Sen så ringde jag haster och han hämtade bus sofie till mig. Så hon kom o va med också där i natt ;) Jag och sofie blev dock inte långvariga så vi snodde Keiths nyckel och gick hem till honom och la oss. Vi gillade täcket. men inte när Pål och Keith kom. vi blev inknödda i mitten, sen byte vi plats hur som hellst tydligen. Keith tryckte ut mig och la sig i mitten för att han frös och sofie butta in pål i mitten för hon tyckte det va för varmt :P haha aah, blev ngr omflyttningar i natt :p jag typ sov när vi gjorde dom, jag märkte att keith drog i mig det dum huvet :P hahah. men men så kan det va.

Sofie är iaf go och är en matrix bruuud :P hahahaha (hur det nu stavas :P) skratta endel när hon berätta lite o så om hennes kväll :P herregud, stackarn :P


nej nu ska jag greja lite här, hööööres. pusss dååå på dig dig och dig ;) hähä

Kommentarer
Postat av: I

kommer ni o spelar nåt i jönköping?? så jag får träffa my love nåt i sommar lixom :)

2008-05-26 @ 23:49:04
URL: http://idapida.blogg.se
Postat av: L

vet inte än, men det hoppas jag veeerkligen :D puss min älskade (L)

2008-05-27 @ 02:06:02
URL: http://Lindarangfeldt.blogg.se
Postat av: Sus

Hej Linda...Vi ska till Mallis i aug när ni spelar där, frågade din mor om hon viste vart ni ska spela där men hon viste inte ..hitade din sida här så jag frågar här då :)

Kul att d går så bra för er tjejer ...

2008-07-12 @ 11:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0