Höstligt

Soffläge är det rätta ordet. Efter jobbet idag, som jag började med efter ca 4 timmarssömn så åkte jag hem till mormor för lite kalas då hon fyller år imorgon, älskade älskade mormor <3 Väl efter lite god paj och bus med alla kusinbarnen och mitt lilla hjärta så åkte vi för att handla. Blev en hel del kan jag säga då skafferi och kyl va ganska så tomt. Speciellt kylen.. Nåja, 1300 fattigare åkte vi hemåt och Tyra somnade i bilen. Hård dag idag för smulan med mycket lek och stoj med sin mormor :)

När ja fått Tyra i säng med välling så gick jag ut till köket för att packa upp varorna, blev hungrig och värmde en kopp nudlar (en kopp man köper med nudlar i som jag är helt tokig i) och placerade mig i soffan. Jag hade lätt kunnat sitta kvar om det inte vore för varorna som inte hoppat in själv i skåpen.. Så tillbaka till första meningen, soffläge det är det enda rätta för mig just nu känner jag.. Sängen är snart det enda rätta också.. Jisses va trött jag är. Jobbade 2 pass Igår och som ja skrev sov ja inte mer än Max 4 timmar.. Phuu.. Så går de när man är hos och sover hos J och babblar på nätterna.

Men nää.. Har inte så mkt att skriva. Ska färga mitt hår imorgon. Nu när jag fått känna lite på färgen har jag kommit fram till att jag vill ha längderna mer slingade. Får dola med det imorgon! :)

Godnatt folket, ha en fortsatt bra natt!


Kommentarer
Postat av: Fanny Johansson

Hej Linda!
Hur mycket kostade det att göra hårförläningen?:)

2013-09-30 @ 15:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0