Att ha en blogg

Att jag har en blogg och skriver vad jag vill och när jag vill är väl min ensak? Att jag öppnar mig och mitt liv här gör det välkommet för er att läsa, men att döma mig? Att säga något om att man inte vill vara med sitt barn? Är jag ointelligent att jag inte skriver på en gång när vi här slut? Jag väljer väl själv vad jag ska skriva om? Vart ligger det ointelligenta i det? Och vart ligger det ointelligenta i att både jag och Kristoffer vill träffa vår dotter lika mycket??

Det finns verkligen folk till allt och himla skrattretande är det när de tycker sig vara och veta bättre än en själv som det faktiskt handlar om. Nåja, jag hoppas du som kommenterat, M, kan känna dig nöjd och att du fick ut något utav dina kommentarer och att du slipper va i den situationen jag är i, du skulle förmodligen inte kunna lösa det på ett vuxet sätt utan att hamna i kläm med pappan. För det du skrivit till mig är om den egoism du besitter, jag och Kristoffer tänker på Tyra's bästa. Och den min vän, den vet du inte ett skit om :)

Hej svejs.


Kommentarer
Postat av: Maria

Men shit vad du är trög!! Jag ställde en fråga jag dömde dig inte utan va nyfiken på varför! Det va bara pga att du skrev att du ville bo isär och att det va mysigt att ni skulle sova över hos varann som man gjorde förr! Sen skriver du att det kommer bli så jobbigt att vara utan ditt barn en vecka!? Då mena jag på att du valde ju det själv!! Du ville ju att ni skulle va särbo (det va iaf vad du skrev) det känns som att du är den som dömmer dig själv det är därför du reagerar såhär. Och sen en sak till... Är du seriöst så dum så du trodde att jag mena att ni skulle köra barnet fram och tillbaka varje dag!? Jag mena att har man ett mammahjärta så vill man bo där ens hjärta bor oavsett om man SJÄLV inte tycker det är perfekt. Allt det här funderade jag över bara pga att du valt särbo livet och jag va nyfiken på hur fan man tänker då!! Nu sa du ju att det va slut så då blir det en helt annan sak!! Herregud!!

2013-03-28 @ 14:28:48
Postat av: Iza

Haha Linda det verkar som "Maria" lider av lite störningar;) jag menar HUR FAN KAN DU SKRIVA SÅ?! Haha(Hej har inget liv och måste kommentera så jävla redarded för jag sitter och funderar över någon annans liv för mitt är för tragiskt) PEACE

2013-03-29 @ 18:00:58
Postat av: Chris

Ha ha bra skrivet Iza :)

2013-03-30 @ 07:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0