Dag 2

Igår började jag med ett nyttigare liv. Inte sådär överdrivet nyttigt kanske men slut på drickan, utemat får endast intas på helgen och bara 1 gång om så måste, men ska försöka hålla mig undan de så bra de går ändå. Låter som jag inte bestämt mig, men de har jag, måste bara få unna mig lite ibland! Då känns allt lite lättare. Så inget godis och inge ostbågar, chips osv. Popcorn är tillåtet ;)

Idag är dag 2 och till jobbet och lunch följer det med en vattenflaska och en soppa. Ska testa en ny krämig soppa som innehåller 400 allt som allt och det är bra för en måltid. Ikväll ska jag fixa kyckling och broccoli till morgondagen.

Nåja, mitt mål är att gå ner 3-4 kg fett och samtidigt träna upp kroppen lite för kanske lite fina muskler. Varje litet kilo jag lägger på mig märker ja av direkt, sjukt tråkigt.

Min måltid igår vid lunch. Kanske inte nyttigast i världen men bättre än mc.d, Max, bk och pizza. Right?


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Tänkte bara säga att du har en grym blogg!
Jag läser den ofta,känner dig inte men du verkar som en hur snäll och go människa son helst. Du ser hur bra ut som helst och kämpar för det du vill ha. Och en super mamma för Tyra! Kan inget annan en och beundra dig!!!

2013-07-10 @ 09:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0