6.30 sharp

Ligger i sängen med en trött och sovande Tyris. Något är lite ovanligt med Tyris, antar att det kan vara tänderna som spökar. Smulan min! Imorgon är det dagis för hennes del och jobb för min, sen har vi hela helgen tillsammans :) och nästan hela veckan efter också då jag bara jobbar 2 dagar :( skulle ha jobbat 3 men bytte en till nästa vecka så jag kör 6 st då ist eftersom det är dop för godingen Lionell (en av mina kusiners son) nästa helg. Kan ju inte missa dopet ju :)

Nåja.. Skönt att ligga i sängen nu och bara tänka, spela spel på phonen och bara slappna av. Även om det inte är många timmar tills klockan ringer igen, som rubriken berättar, så är det bara skönt att ha stunder såhär. Rensa skallen lite och bara va..

På tal om rensa skallen så måste jag börja rensa min kropp på skit alltså.. Då pratar jag om mat osv. Jag är ganska duktig med att inte äta godis. Eller okej, har ätit upp chokladtopparna jag köpte men förutom det så äter jag mest nötter nu. Min stora "förödelse" jag inte kan eller vill vara utan är Cola. Där emot kan jag ju trappa ner på det. Man måste ju få leva också. Men maten osv.. Jag måste bli bättre på att göra matlådor. Jag är så sjukt mycket nöjdare efter ett mål på jobbet som lag lagar själv och inte någon av de alternativa restauranger som finns på bergvik. Hopp och hej.. jag fixat detta!! Nästa vecka när jag är så mycket ledig och Tyra är på dagis vissa dagar där så ska jag passa på att gå ut och gå och träna hemma faktiskt. Låna mammas Zumba så får vi se vad jag tycker om det. Något måste göras och det snarast. Känns lättare att försöka träna också när Tyris är på dagis och jag ändå är ledig. Ah håll tummarna för att jag får lite bättre självdisciplin när det kommer till detta! Är ju bara att man verkligen måste bestämma sig hur och sedan hålla fast vid det, utan undanflykter.

Men nu ska jag inte babbla så mycket mer ikväll på bloggen. Snart dags att skuta ögonen och hoppas på bra drömmar. Haft en hel del fina drömmar de senaste veckorna, och sånt gillar vi, hehe. Godnatt och sov gott. Imorgon är en ny dag, fredag! :) Blog You Tomorrow.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0