Hejdå söndag, hej måndag.

Klockan har slagit över tolv, snart en timme sedan. Blev fast i köket med lite tidningar. Försöker hitta inspiration både till garderob och till mitt lilla nya liv som inte innefattar cola och godis på vardagarna. Efter denna helgen har jag dock bestämt mig för att jag kanske t.o.m ska hoppa över godiset på helgen. Någon utemat som mc.d, bk, Max och pizza äts inte heller på vardagar längre. Har dock ätit subway men äter starkt och det som inte är så nyttigt där är väl brödet (då jag gillar mitt ljust med parmesan och oregano) och dressingen, dock är den väldigt stark så den sätter ju fart på omsättningen (vet jag vad jag pratar om just nu? Hah, bra fråga. Men vet att man ska äta starkt för omsättningens skull). Nåja, anledningen till att jag nog ska sluta med godiset helgvis också är för att jag denna helgen näst intill tvingade mig att frossa lite för "snart är vita dagarna här igen", Haha idiotiskt :p Självklart kommer jag unna mig ibland, men det behöver inte vara godis varje helg. Kan byta ut till morötter och dipp ist för ex chips och dip eller en skål ostbågar. Jag tycker ju om att äta färska eller frysta hallon bara sådär. Sådana saker är ju bra!

Ah vi får se. Tror dock att ett "pepp-kollage" med olika bilder som peppar mig kan va bra att ha. Det funkar ju för endel. Kanske även för mig :) vem vet?!

Men nu lägger jag igen mina blå, ledig dag imorgon men jag och Tyra ska shoppa sen present till pappan, en klänning till mamman (får se om jag gillar den) och ska även kolla runt lite efter skor till Tyra, rejäla vinterskor! Godnatt trogna, icke trogna, nya och gamla läsare. Hörs imorgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0