7.

HEj you. 
Varit riktigt tyst från mig idag. Fullt upp. Jobb, handling, egentid med Tyris, nattning och sedan hamnade jag framför X-factor och i pausen kollade jag klart på senaste Johan Falk - Alla råns moder. Riktigt bra tycker jag och Seth Rydell, haha vilken stjärna :P 

Sitter iaf placerad i soffa nu med ett stort glas isvatten, lite nötter och filmen Seven på 6an. Filmen man sett 1000 ggr men ser gärna en gång till för att den är bra. Jag funderar dock på att se på något annat. Lite sugen på en komedi eller a love movie. Dock börjar klockan dra i väg och jag vill inte komma i säng allt för sent. Imorgon väntas jobb 11-17 och efter det hem för en hemmakväll tror jag bannimej. 
 
Till veckan ska jag bli hård mot mig själv. Det är slut på colan på vardagarna och endast 1 eller 2 får tas under helgen. Jag borde sluta dricka det helt men man måste ju få leva lite också. Vem vet, kanske ger mig med det helt med tiden, ja inte helt helt såklart men inte varje helg då. Jag har ju gått upp lite i vikt och jag mår faktikst inge bra i de där ectra kilona. Hör ibland att "det skadar inte på dig", nej folk tycker inte det men jag tappar ju av mitt självförtroende och då skadar det ju visst, det skadar värst. Så jag ska skärpa mig och hitta tillbaka till mitt vanliga jag, min vanliga kropp, oavsett vad vågen visar för siffra. Men liksom många andra är även jag blindad och besatt av just den där lilla siffran på vågen. Tror jag nu väger mellan 50,5 kg - 51 kg, jag brukar ligga runt 47-49kg och tro mig. De få kilon gör mycket på mig, så ja, jag vill ha bort dem. That's just me.



Btw, jag gillar inte att min röv blir större :P gah.
Hårt mot hårt nu till veckan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0