Linda!!

Ja, det är väl ungefär vad jag tänkte nyss när jag insåg vad klockan va. Tiden bara rullar iväg när det är SOA och SATC kollande här hemma. Har jobbat idag. Kändes konstigt att va tillbaka först, som om man inte varit där på hur länge som helst. Som en kollega sa sen, när man varit där någon timme känns det som om man aldrig varit dör ifrån :p hehe. Men på ett bra sätt! Jag gillar när jag kommer in i ett bra jobbtämpo samtidigt som jag såklart gillar att vara ledig. Bästa arbetskamrater att bolla jobb med, skratta och bjuda på sig själv. Underbart!

Men nu ska jag sova. Har en varm och gosig unge bredvid mig i sängen här som va svårnattad idag. Full fart när pappan lekte med henne på kvällskvisten :) Vi låg här i sovrummet alla tre ett bra tag innan skruttan somnade. Hon totalvägrar att sova i sin säng så hon sover bredvid mig. Antar att hon kommer trivas bättre i vanlig säng framöver än spjälsängen :p

Men Godnatt, ska snarka lika mycket son Tyris gör nu ;) ttyl.


Kommentarer
Postat av: hanna

Alltså hur otroligt söt är inte Tyra , så underbart söt! Ser ut som ett riktigt busfrö ;) och guuud så lik dig hon är Linda , helt galet :O kram till er!

2012-11-15 @ 09:34:57
URL: http://themollers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0