Jäkla hosta!! :o

Usch va Tyris hostar på nätterna nu :( hoppas verkligen det där jäkla slemmet släpper snart. Går ju inte få i henne medicin för det heller. Nåja, får väl unna henne saft imorgon. Eller vet ni något annat som är slemupplösande?? Tipsa mig GÄRNA isf så Tyra slipper detta, hon låter bara värre och värre i hostarna. Snuttan min.

Sängläge och glad för att mannen är hemma. Han jobbade i Kumla idag och kanske skulle blivit kvar över natten men de jobbade klart och kunde åka hem idag ändå. Skönt! Tråkigt för han bara som kom hem, av med jobbkläderna och i säng igen för att gå upp tidigt imorgonbitti igen, men men sånt är livet. Själv är min sista lediga dag av 5 imorgon. Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet på onsdag samtidigt som det såklart har varit lite skönt med ledigt och man har hunnit göra lite saker. Släkten, Maskinen, Ladies Night, trevligt sällskap, massa gos med Tyra, utgång, slappande, städning.. Ja allt har kanske inte varit kul då... ;) Men imorgon ska jag städa igenom ordentligt här hemma medan Tyra är på dagis några få timmar. Känns lite sådär att lämna henne på dagis när man är ledig men hon måste verkligen få komma in i miljön och jag har henne ju inte där varje gång jag är ledig, även om det är okej så vill jag ha heldagar med henne också eftersom jag ofta jobbar helger :)

Nu knör hon på mig här i sängen, sovandes, så ska väl krama om henne och pussa på henne lite och sen sova. Lite sömn är ju aldrig fel ;) Godnatt på er!


Kommentarer
Postat av: Elin Sahlén

Min stora idol Ola salo tipsade om att ananas är slemlösande. Det var iof inför då han skulle uppträda. Men det kanske kan funka? :) färsk ananas då, inte på burk:) hoppas det blir bra snart!

2012-11-13 @ 10:43:46
URL: http://esahlen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0