fb status - make it easy



Ja, kan ju även dra en inte allt så roande (för er) dag. Började dagen med att gå upp vid 8 och ringa dagis. Glömde ju lämna schemat för Tyras vecka så fick ringa och säga att hon skulle komma idag, när vi väl va där lämnade jag tiderna för resten av veckan också. Tyra har ju inga fasta tider utan jag lägger hennes dagis schema efter mitt. Ibland när jag är ledig vill jag ju ha henne hemma, oftast blir det att hon får vara hemma med mig då, eller iaf får vara på dagis en kortare dag. Hon tycker ju att det är kul att vara där. Vinkar glatt och vill gå med barnen. 
 
Nåja, efter att jag lämnat av tyra på dagis vid 11 tiden åkte jag mot jobbet, va där 30 min innan jag började så gick till maxi och köpte lite sallad och kyckling till lunchen. Måste säga att den lunchen satt fint. Blev lagomt mätt ,vilket aldrig händer typ då jag ofta tar till mig mycket mat, och kände mig nyttig.. Ja, utom drycken jag hade till som betod av en dricka :P Nästa gång blir det vatten. Gillar när jag känner mig nyttig. Så dumt att det är så lättvändigt att vara onyttig :P Men jag tycker ändå att jag är ganska så duktig med det där. Vissa dagar jag sumpar allt men man måste ju få leva också! Glöm inte det ;) 

Slutade iaf jobbet vid 20.15 och åkte då hemmåt för lite kramandes och pussar på min fina Krikke som åker till STHLM imorgon på jobb och förmodligen blir borta några dagar. Ser fram emot hans hemkomst, även Tyra tror jag :) Nåja, nu har jag babblat på massa här. Som statusen avslöjar så ska vi hämta Nina och Rolf imorgon, svärisarna. De har varit på semester i 2 veckor och är förmodligen bruna och härliga nu när de kommer hem (avis? svar ja). Jag är även ledig imorgon så det blir Tyra-gos heeeela dagen som är ledig från dagis :) Men nu blir det sängen, får se om vi somnar snart här :) Sov gott alla! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0