Tips på inredning?

Sitter och letar lite byråer. Lutar åt en enkel på ikea, svart dock. Alla andra möbler i sovrummet kommer vara svarta så det får även byrån bli. Men jag kikar runt ifall det finns någon lite roligare. Har en inte allt för stor budget och den får heller inte vara för hög då den ska stå under tvn som är satt på väggen. Det är iaf väldigt tråkigt att leta och leta och inget hitta ;)
-
Kliar i mina shoppingfingrar som attans så sitter och fönstershoppar lite på internet och säger åt mig själv att nee linda, du behöver faktiskt inte ha det där nu :P Försöker även hitta en tavellist som är 160cm som inte ska kosta multum. Linda tyckte jag skulle bygga en själv ist och det lutar nog faktikst åt det hållet. Är väl inte så svårt att spika ihop några bräder, måla och sätta upp på väggen ffs :P hehe.
-
Gillar ni att shoppa och inreda? Har ni några tips på inredning till oss andra? Skriv isf på mina kommentarer, i frågerutan eller maila mig på [email protected]. Ni som tipsar hamnar i ett inlägg här som vi alla kan ta del av! Hoppas ni vill ge era tips :)
-
Nu ska jag kika vidare sen hoppa i sängen. För risken att låta gammal så måste jag säga, det är ju en dag imorgon också ;) Kram på er!
-
Min blomma, min lykta, min Tyra ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0