so so fast..

Varför ska tiden gå så fort? På kortet nedan ligger pluttan alldeles nykläckt..nästan. Kommer fortfarande ihåg känslan när jag fick se henne första gången, känna hennes huvud mot min kind, helt varm. Åh jag va så lycklig, jag är lycklig.
-
Vill passa på att säga Grattis till Sofie och hennes N som nu äntligen fått sin lilla Alice. Hoppas allt gick bra och att vi får läsa om allt när du har tid och lust. Vill även passa på att tacka för de fina kommentarerna jag fått de närmsta dygnet :) Godnatt på er!
-

Kommentarer
Postat av: Hanna

Gud vad mysigt det var när de va så där nya , första mötet var så himla speciellt , få känna närheten av det man väntat så länge på och få se sin alldeles egna bebis :) aww!!

Ska faktiskt springa ner till stan o köpa bandage nu och pröva det du skrev , ska även kolla om det finns någon bra tejp så att inte det också åker av .. Som du säger så kommer hans framtid bli så himla mycket bättre om vi kan använda skenan flitigt , han kommer tacka mig senare även fast han mest tycker att jag är väldigt jobbig just nu :P! Man kunde aldrig gissa att du haft så med benen när man ser dig idag :O

Starkt av din mamma att klara av att ha en bebis i gips, verkligen!! <3

2012-03-21 @ 13:32:47
URL: http://themollers.blogg.se/
Postat av: vanja

följa varandra via bloglovin'?:)

2012-03-21 @ 13:34:17
URL: http://solvanjaalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0