Rutin?

Sitter i soffan som vanligt vid den här tiden, bänkad framför tvn och BB. Börjar bli lite av en rutin att jag skriver om just det och ja även jag tycker att det börjar bli tråkigt. Får rycka upp mig lite nu. Krikke låg iaf och nattade Tyra förut så jag kunde se slutet på SOA avsnittet och sen Big Brother. Vi har inte 11an inne i sovrummet så det måste ses hör i vardagsrummet. Men T och K hade så mysigt där inne så och efter ett tag slocknade hon.

Jag är ute efter en väst, vinter/vår väst till Tyra. Har ni några tips om detta så skriv gärna!! Jag har ingen aning om vart jag ska kunna hitta en till henne. Finns någon på polarn o pyret men den är inte vad jag söker i färgväg, den finns iofs inte i Tyras storlek ändå. Hon ska ha en 68/74. Så vet ni någon, ny eller begagnad (fräsch!!) tipsa mig gärna!

Oj, nu är BB slut och det betyder att jag skrivit på detta inlägg lite då och då i typ 40 min, haha. Ska ladda hem "Får vi följa med" nu, dom är ju tydligen här där vi bor. Så ska bli kul att se vad de hittade här och i Karlstad.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Appen va ju jätte rolig :) skönt att det kom en till telefon så man slipper sitta vid datorn när man ska göra lite finare collage!! :)



Osäker på om det va slemproppen eller ej.. Men det borde det varit.. Får hoppas det drar igång nu snart för nu är jag ju i vecka 40+1 imorrn.. Och varje dag känns som en evighet :p



Hoppas allt är bra med er och vackra Tyra :) kramar

2012-03-12 @ 23:29:58
URL: http://sessankarlsson.blogg.se/
Postat av: Sanna

gud vilken söt liten jacka !

2012-03-13 @ 10:29:36
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0