Cola och en banan

Godkväll gott folk. Hoppas ni haft en bra dag. Vi har bara varit hemma och slappat. Va ute en sväng förut för att handla men annars har hemmet varit vår punkt idag. Tyra somnade för 20 min sedan så nu har jag tänt lite ljus och bunkrat upp med cola och en banan. Jag är himla sötsugen men har verkligen tryckt i mig massa skräpmat och godis de senaste veckorna.. Eller vänta, de senaste 24 åren ungefär. Haha nej men det har blivit lite mycket den senaste tiden. Jag rör mig inget i vikt uppåt, har snarare gått ner 1,5 kg, men jag känner bara att det blir mycket och vill försöka bli lite nyttigare. Lite svårt att låta bli colan då den ibland hjälper mot min huvudvärk? Hur sjukt är inte det då. Jag borde sluta helt.. Nej inte helt. Det är ju cola vi pratar om! :p Nåja, jag borde trappa ner på godiset och skräpmaten och bli mer nyttig. Men hur ska jag kunna bryta mina vanor? Tips någon?
.
Nu sitter jag iaf här med min cola och min banan och kollar på Big Brother. Krikke sitter vid datorn men får nog släppa den efter BB och komma till soffan och kramas lite, himla mys tycker jag :) Blir lite mer SOA sen också. Så jäkla bra serie och oavsett va många gånger man ser om säsongerna så tröttnar man ju aldrig! :) TOPPEN.
.
Vill även tacka för fina kommentarer och kommentarer över lag. Tycker det är jättekul att det börjas kommentera mer igen :) PUSS till er! TTYL igen.
.

 


Kommentarer
Postat av: Seema Lundbäck - Mamma, jag .

Åhh vilket mysigt hem, ni verka ha. Med tända ljus, och allt. :)



Ps. Gillar dem lycktorna, uppe på hyllorna, dem gör sej så bra där. Jätte fint, och mysigt jaa :)

2012-03-05 @ 23:02:25
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se
Postat av: Sanna

vet du någon bra frisör som sätter i löshår som man har köpt med sig ?

2012-03-05 @ 23:49:36
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Sanna

keratin tror jag, sånt man ska smälta iallfall ;) hahah

total nybörjade på detta

2012-03-06 @ 00:28:18
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Sara

Haha, colan hjälper mot huvudverken för att det är koffein i säkert, samma som med kaffe. Och kära underbara du, det bästa tipset för att bryta en dum vana är att du måste vilja byta vanor helt och hållet, annars går det aldrig ;) Och att alltid ha bra alternativ hemma!

2012-03-06 @ 14:24:45
Postat av: Jennie

Jag var likadan, jag fick min huvudvärk av colan. Men jag bytte ut den till citronvatten med massa is i, så släppte huvudvärken efter ett tag och det är ganska så mycket godare än vanligt vatten

2012-03-06 @ 16:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0