Soffhäng och drömmar!

Ska gå och lägga mig om någon halvtimma. Är dock sötsugen så jag tror jag kriverar (säger man så?). Nåja, efter jobbet idag så drog jag hem med min lilla. Käkade Pizza och umgicks sedan med henne och mamma senare. Jobbet va iväg på personalfest men jag blev hemma med Tyris. Kommer fler tillfällen. 

Elena va inne på jobbet idag och lämnade en jacka till Tyra som hon köpt i USA. Hur go?? En skitcool Levis jacka, jag visar den imorgon. Tyra kommer bli grym i den, en klänning och sina Converse, som också är köpta i USA, New York (som hennes gudmor köpte när hon va där). Elena flyttar till Norge imorgon och ska bo hos en gemensam kompis till oss. Tror hon blir i Norge drygt 2 månader innan hon drar till USA igen och ska plugga. Lite avsundsjuk.. jo men lite :P Jag känner att jag får sätta Krikke i arbete här så jag kan bli en lyxfru och starta eget i USA, haha. Nej inte riktigt kanske men vore kul att bo där något år och känna om man vill va där ist för här.. Ja, det vore kul med något nytt för en stund. 

Drömmer ni om att åka till något ställe eller kanske t.o.m flytta dit och starta ett liv där?
Jag beundrar folk som drömmer och följer sina drömmar. Jag drömmer mycket men händer desto mindre, tyvärr. Men en dag, det svär jag på, en dag ska jag ta med min familj och bo utomlands. Som sagt, kanske inte hela livet. Det beror ju på, men ett tag, iaf en stund! :)


New york, Central Park.

Åh, vill bara bo och njuta av New York något år.
Resa runt lite i USA under tiden också.. Vore underbart!
Det ska ske :) Snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0