Sad sad face..

Haft en bra jobbdag idag, fick höra roliga nyheter av en kollega. Jättegrattis till henne! :) Efter jobbet så åkte vi mot Arvika som planerat. Jag va så taggad, trött men taggad. Kom dit och vi parkerade och jag kände bara hur visa kontot ville spendera lite. Kommer fram till butik, och vad ser jag? STÄNGT... Men på dörren står det att det skulle vara öppet tll 18.00, jag kom 17.10. Vad är felet? För det första blir man irriterad efter att man åkt för 3:e gången och det är inte öppet, för det andra går det inte komma fram på det nr som finns till butiken och för det tredje kan hon väl iaf sätta upp en lapp på dörren så man vet, men icke. Tyvärr kan jag ju inte dissa affären då det är den enda i någorlunda närhet som har den stilen på prylar jag vill ha i Tyras framtida rum. Iaf lite. Gah, ja en stor suck från min sida över detta.

Annars så har jag busat med min lilla, även pappan i familjen här va med en stund innan det blev fotboll. Tyra som fick någon slags kick med energi när vi kom hem levde rullan i sängen när vi skulle natta henne så ist tog jag fram en liten skål till henne och en liten skål till mig, satte på en tecknad film och fyllde våra skålar med ostbågar och majskrokar (till Tyris). Myste en stund där i sängen med min lila majskroks ätare. Idag körde hon på att ta upp en, ta ett bett, lägga tillbaka i skålen och ta upp nästa. Hon skyndade sig nog att lägga beslag på dem ;) En stund efter att krokarna va slut och hon surplat i sig en del vatten så stängde jag av filmen och det blev välling och sova. Hon somnar vanligtvis runt 20.00 på kvällarna men idag fick hon va uppe/vaken till 21.00 och kl 21.10 sov hon som en stock.
 
Imorgon vänter ytterligare en dag på jobbet, 2 timmar längre än idag. Kör 9.45-18.00. Efter det ska jag handla lite till Tyra's första kalas. Blir 2 st och en extra för min kära vän Josefin som jobbar på söndag. Första är för släkt och några få vänner och det andra är för resten av mina tjejer. Men ska sätta mig och skriva inköpslista nu och sedan sova. Fler timmar sömn i natt ska inte bli helt fel :)

Sov gott kära ni!



Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Lova och jag sitter på youtube och lyssnar på musik, snurrade in på Kick och hon diggar som aldrig förr, hihi <3

Puss gumman!

Svar: haha men goaste gumman! <3 <3Hoppas allt är bra med er!

Puss och kramar!
Linda Rangfeldt - med plutt i magen

2012-06-28 @ 10:42:35
URL: http://madeleines.se
Postat av: Tina

Lätt ja har världens finaste kyl ;)

http://jewelleds.blogspot.se/2012/06/2012-06-28-2049-vackert.html

Svar: Finaste!! <3
Linda Rangfeldt - med plutt i magen

2012-06-29 @ 20:37:15
URL: http://www.jewelleds.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0