Rock of ages

Det va precis den filmen jag och kära svärmor såg igår på bio. Jag va liiite skeptisk till den, eller nej det va jag inte men jag trodde inte den skulle va så bra att den gav mig rysningar, men det gjorde den. Jag tyckte den va rolig, det va sjukt bra musik (där av rysningar med så bra ljud som bioljud :P) och bra skådespelare. Ah i min smak helt klart så av mig får den 5 av 5 :) Se den! Jag vill lätt på den på bio igen, haha. Jag är lite torsk på bio och den känslan som jag får av att se en film i en biosalong. Mysig känsla och man blir så jäkla inne i filmerna :P Dröjer nog inte tills mitt nästa besök blir av. 



Tidigare idag va jag och Kristoffer och köpte presenter til Tyra som blir 1år på söndag. Alltså tiden bara rinner iväg känner jag, kändes ju som att det va alldeles nyss hon las upp på bröstet och jag fick se hennes snuttiga ansikte. Vi fick iaf idag med oss två "större" presenter men jag ska iväg på onsdag (för 3:e gången) till arvika efter jobbet för att gå in i den butiken jag är så förälskad i. Jag och mamma har ju varit där 2 gånger och båda gångerna har hon varit borta av olika anledningar, men nu stod det en lapp på dörren som pekade att hon va tillbaka då så då jäklans ska det (förhoppningsvis) köpas med lite saker till hennes framtida rum. Bara små detaljer nu eftersom vi inte har plats för (egentligen något egentligen) större grejer. Åh va vi vill flytta till större, men vi söker efter något vi kan trivas med ett tag, dock inte för evigt då man har sina planer på sitt drömhus. Ja, sitt realistiska drömhus kanske jag ska säga ;) haha. 

Men men kära ni, nu är det dags att hoppa i sängen. Jobb imorgon men börjar inte förrän kl 15, men kl 11 ska jag vara på Moda och låta Jessica få färga mitt hår. Ska bli spännande och jag hoppas såklart vi får till det som vi pratat om. Blir spännande. Snälla Zigge va här och satte i löshår på mig, hennes första gång men än sålänge sitter det iaf :D Får se vad Jessica tykcer om arbetet som är frisör :P haha. Men jag är iaf nöjd. Nathalie P va med och babblade med oss här på kvällen och det va riktigt trevligt. Har så goa tjejer runt om mig :) Men nu sova. Godnatt så hörs vi imorgon!

Kommentarer
Postat av: Sanna

åå va kul att filmen va bra, jag vill oxå se den. Men då får jag palla mig iväg och kolla =)

Svar: gör det :)
Linda Rangfeldt - med plutt i magen

2012-06-26 @ 13:42:23
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0