Nytt på blogg.se = krångel

Hej! Blogg.se gör om sina verktyg och då blir tyvärr bloggar lidande. Har inte kunnat blogga på hela dagen så därför har det varit knäpptyst här inne. Har ni haft en bra dag? Mycket planerande inför midsommar? Själv blir det ganska lugnt på midsommar så det enda jag funderat på idag gällande dagen är hur jag ska sminka mig, om jag ska lägga ner mig med färger eller bara köra något litet och enkelt :P Vi får väl se. Blir fömodligen långklänning, enkel och skinnjacka, om jag inte dör av värmeslag. Hört att det ska bli molnigt men det kan ju bli en väldig hetta för det, kvavt. 
 
Idag iaf har jag spenderat en del av dagen i arvika. Skulle köpa present till Tyra i den där butiken jag är så tokig i. Tror ni den va öppen denna gången då? (Har varit där en gång innan för presentköp och då va den stängd).. NEJ, den va stängd idag också.. Blir en tur dit efter jobbet på onsdag igen, för då har hon öppet. Nu på kvällen bjöd jag mamma på lite mat som tack för sällskapet och maten hon bjöd på tidigare idag. Jag bjöd på tacopaj, det va inte helt fel må jag säga.
 
Har jag sagt förresten att jag ska fixa håret till veckan? Ska bli så skönt att göra något annorlunda med det igen, annorlunda mot vad jag brukar ha. Bokat tid hos Jessica så vi får hoppas hon får till det på mig, men ryktet säger att hon är grym så det är nog inga problem :) Bilder får ni såklart till veckan!
 
Nej, nu ska jag njuta klart av min cola (som jag skulle ge mig med. Plussat på vågen och sånt gillar jag inte när det gäller mig och hur jag känner min kropp) och sedan hoppa i säng och sova. Lovar bättre Update imorgon om blogg's app låter mig logga in, annars får det bli inlägg när jag kommer över en dator :) Godnatt kära läsare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0