Huvudvärk delux

Spänningshuvudvärk är en pina verkligen. Värker ända från nacken och upp.. Tog en tablett men det hjälper inte, suck. Jag måste köpa hem sådana som lag brukar ta för att häva värken. Kommer inte ihåg va de heter men de är super mot spänningshuvudvärk. När jag köpt dem så kan jag visa och rekommendera dem för er andra med kämpig huvudvärk. Det är 2 tabletter för drygt 80-100kr, kanske lite dyrt men sååå värt. En sån och en Alvedon/panodil så mår man toppen efter en stund :)

Nåja, idag va vi till akuten igen. Tyra kröp ur gipset (hur det nu egentligen ska gå till, men det gjorde det) som hon fick igår på benet. Så idag blev det nytt gips och tyvärr ända över knät :/ Mamma kom på smarta idén att ta fram gåstolen igen, så hon iaf kan ta sig fram stående. Mammas skrutta!

Ligger iaf i sängen nu och ska snart sova. Både jag och krikke ska jobba imorgon så Tyra ska vara med sin farmor och farfar, blir kul det! Men hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon! Godnatt på er!


Kommentarer
Postat av: Linda

Stackars lilla Tyra.. men hon verkar nöjd och glad ändå och det är ju det viktigaste :)

Blir nog snart bra i lilla benet igen :)

Hoppas din huvudvärk går över också :)

Kram på er



2012-06-17 @ 01:14:01
Postat av: L i n d a . B l o m

Fy sjutton :( Stackars lilla skruttunge!! :( Hur går det med henne?

2012-06-17 @ 21:49:00
URL: http://lindablom.se
Postat av: Veronica

Har själv problem med spänningshuvudvärk, så du får gärna tipsa om dom du menade i bloggen! :) Hoppas det går bra med Tyras ben!

2012-06-18 @ 18:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0