Tatuering och OS-invigning

Suttit på nätet ett tag och bara kikat runt. Hamnade på google och tatueringar. Hittat en sak som jag så gärna vill ha, en sak som kommer bli, längre fram. Jag fick syn på ett motiv av ren slump faktiskt och kände på en gång att en sådan vill jag ha! Självklart massa mer också.. som alltid :P Vet att sist jag tatuerade mig sa jag "aldrig igen". Eller ja näst sist, för sist skrev jag ju tyras namn på armen. Men ja, man kommer ihåg att det va smärta men inte vilken smärta, och tur är väl det kanske. En sak jag ska göra är ju att fylla armen så den blir mer "ihopsatt", men det är nog inte det jag kommer göra nästa gång, kommer nog bli 1-2 st emellan. 

Så ja, nu har jag alltså två saker att spara till.. Utlandsresan och tatuering. Det kommer bli, lätt! Det och skämma bort Tyris :) Tur jag fyller 25 och kan önska mig massa pengar till resan då också, haha ;) Blir ju att vi åker efter jag fyller så why not. 

Dåså, då har OS invigning varit igång ett tag. Själv sitter vi här hemma jag och mannen och väntar på att Sverige som komma in på arenen. Vi diskuterade lite om vad vi tror de kommer ha på sig. Fantasierna flög iväg kan jag säga. Det började med folkdräkter och slutade i sleten 80-tals träningsoverall med en släpande grill efter sig och en mini-husvagn.. haha Typiska svensson :) Nåja, vi får väl se vad de valt att sätta på sig. Kollar ni också?



Kommentarer
Postat av: Sanna Andersson

passade skorna ? =)

Svar: haha neeeeej! eller jo, fast det kommer göra ont när jag går ut dem :P
Linda Rangfeldt - med plutt i magen

2012-07-28 @ 11:25:46
URL: http://moonzanna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0