snack.

Jag har börjat om på Sons of Anarchy ju, fast började på säsong 2 då jag tror Krikke lånat ut första till hans kompis. Jag är lika fast som de andra 3-4 gångerna jag kollat, men det har jag ju redan sagt i tidigare inlägg ;) Annars har jag nyss (ja, jag började skriva på inlägget för 2 h sen) kollat på en komedi på tv11, vet inte vad den heter och orkar inte kolla heller men den va lätt och skön att bara slappa till. Ibland  älskar jag att se sådana filmer, filmer man inte behöver tänka så mycket i.. om ni förstår vad jag menar :) Nåja, nog om detta.

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle sälja av massa kläder? Det är ju lite tjejer som vill komma och kika på det jag har, men idag fick jag ett mail av en tjej som skrev att hon ville köpa ALLT. Vore bra gött om hon gjorde det så jag blir av med det och någon annan kan ha nöjet av kläderna ist. ....yes, hon köper allt. Gött! (okej, ska inte ropa hej innan man är över ån, är det inte så man säger?)

På tal om kläder är skor och topp beställt inför min kära "M"'s bröllopet som är om drygt 2 veckor. Ska köpa lite smycken på jobbet och försöka leta fram en kuvertväska här hemma. Vet dock inte om jag har någon i bra färg. Vill helst ha en svart. Finns en fin svart på jobbet men det är brons i den också och det kan bli lite mycket då det är silver på mina skor. Nåja, det löser sig nog :P 

Nu ska jag kika lite på SOA eller tvn, får se, innan det blir natten för mig. Upp imorgon och iväg till mamma för lite fotografering av kläder och förhoppningsvis lek i parken med Tyra om vädret håller. Hört att det skulle bli regn? men man kan ju alltid hoppas. Godnatt på er! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0