Slut som individ.

Nästan. Sitter i soffan och har ätit lite varma mackor, satt fint. Haft en bra dag idag med Tyra och Krikke. Vi åkte till Mariebergsskogen och titta på djur. Tra tyckte att fåglarna va väldigt intressanta :) Hästarna va lite roliga att titta på också. När vi gått runt där en sväng så åkte vi för att käka lite lunch. Tyra åt bra men va mest intresserad av att titta och prata med/om pippi, som hon säger :) Hon kallade en skata för pappa idag :P haha, bra bebis! ♥

Kl 15 idag började jag jobba och dagen rullade bara förbi. Älskar när dagarna är snabba. Imorgon börjar jag 12 och kör till 20.15. De dagarna är längre men brukar ändå rulla på bra ändå, eftersom det oftast är väldigt roligt :) Nåja, jobb jobb = pengar pengar. 

Nu har jag tänkt att krypa ner i soffan med en liten godisbit och kolla på någon film innan det blir sängen. Börjar nog dagen med ett bad imorgon med Tyra. Jag testade att ha henne med mig i duschen i morse men det va inte populärt, hon va typ rädd för duschgrejen när den kom på henne, så badet får det bli :) Hoppas ni haft en bra kväll! Imorgon kommer jag lägga upp kläder i Karlstad Köp & Sälj grupp så titta in där om ni är intresserade. 

TTYL.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0