Paket på posten

Nyligen njutit av en skål med jordgubbar. Hade som sagt stängning på jobbet idag och med någon timme kvar hittade jag ett linne jag vill ha med hem imorgon.. skrällen eller? hah. Shoppade även i stan idag eftersom det inte blev något Arvika. Ska ta arvika till nästa lön ist. Fick iaf med mig en tröja, en bandana och en skjorta från Carlings idag. Imorgon blir det nog linnet på H&M också. Just ja, ska tipsa er lite senare i ett inlägg om en t-shirt jag har som det blev lkite förfrågningar på. Kika in om ca 30 så ligger det uppe då!

När vi ändå pratar på shopping så kan jag med glädje säga att jag fick min fransjacka idag, SÅ SNYGG! Den va ganska bra i storleken men vill ändå sy in den så jag inte behöver en tröja att fylla ut med alltid. Ni får se lite längrefram hur stilig den är på..mig :P



Eftersom det inte blev filmen jag skulle sett igår, utan vi tittade på Get him to greek ist, så blir det nu Sorority Boys idag. Snart. Funderar på om jag ska göra något att äta eller om jag ska ta en liten skål med ostbågar. Jaja, lite onödig info för er medan jag sitter och funderar kände jag. Ska fixa inlägget med Tipset så hörs vi senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0