Stockarna.

Hello.. Läget? Sitter i vardagsrummet och funderar på vad man ska hitta på idag. Tyra och krikke sover som 2 stockar så någon underhållning från dom får jag inte för tillfället. Laga mat ska jag göra strax iaf.

Känns som det kommer bli en ganska så händelselös fredag. Vill sola men vissa ställen på kroppen säger fortfarande "nej Linda!!!" ja, de svider lite med andra ord eftersom jag brände mig lite här och var. Det blev iaf resultat men det får ni se efter några simningar med den där oljan. Skönt att få lite färg iaf och Inge dåligt skönt att ligga i ett varmt solarium när det är iskallt ute.

Är ni för eller emot solarium?
Alla har ju olika åsikter om det där..


Kommentarer
Postat av: elin

För, så länge det inte blir för mycket. Iof är det ju upp till en själv hur man vill göra men jag solar endast på hösten/vintern och det är inte speciellt ofta :)

2012-01-06 @ 16:22:18
URL: http://esahlen.blogg.se/
Postat av: Victoria Hellbom

Jag har egentligen ingenting emot solariumsolning, jag tycker precis som du att härligt med lite fin färg såhär mitt i vintern och verkligen avkopplande att få ligga i värmen några minuter. Men jag har blivit allt mer försiktig med att sola, har nästan inte solat någonting den här vintern, då min moster gick bort i hudcancer i somras. Så det är skräcken som ligger och gnager...

Men somsagt, har ingenting emot solarium - bara man är nöjd med sig själv!

Tack för en bra blogg, både till dig och din dotter!

Kram från Victoria i Båstad

2012-01-06 @ 17:10:11
Postat av: Marika

Svar: Ja men precis! Man får ta lite i taget :)



Jag tycker det är helt okej med solarium! Har själv funderat på att sola nu i vinter, nu har det inte blivit av än men snart såå :)

2012-01-06 @ 19:36:03
URL: http://marikkaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Emot.



På grund av min kära farmor som gick bort i hudcanser och det är bland det värsta jag sett!!

Jag vill inte bli rynkig när jag blir äldre o jag vill inte få cancer, tycker det luktar äckligt, tråkigt att ligga där och vänta :P



Men det är jag det :)

2012-01-07 @ 14:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0