The night

Åh, vilken dag. Känslorna har verkligen hoppat ur kroppen en, två och tre gånger. Vilket omtumlande det kan vara ibland. Nåja, efter lite ord, snack, längre meningar.. Ja, jag har en bättre känsla i magen nu. Ja vet att jag skriver flummigt för er nu men ibland tar livet en vändning åt en annan riktning och då blir det lite flum när man inte vill prata klarapråk här i bloggen. Kanske senare.. Nåja.

Sitter iaf placerad i soffan efter en dag på jobbet. Dagen gick fort och det va mycket folk = super att jobba! Jag älskar när det är mycket folk och man får hjälpa, tipsa och sälja! Det som är roligt också är att stå på lagret när det kommer mycket nya varor, alltid kul att se först vad som ska pryda butiken. Har fått många "naaw"-moments när det kommer till barnkläder vill jag lova :p

På tvn rullar Iron Man 1, imorgon är det 2an på tvn också. Bra när de går så om man gillar 1a filmen i en "serie" med filmer såhär, tycker jag. På tal om imorgon så ska jag och Tyra på kalas för hennes tremänning Sebastian som fyller 1 år när Tyris blir 1 år och 2 mån. Tiden går så fort. Ska bli kul med lite kalas.

Nu ska jag slappa lite mer till tv och dator. BBL


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0