Hello sweets.

Soffan är min vän just nu, och krikkes kalla fötter han lägger mot mig. Blä, jag gillar inte fötter :O inte vuxna fötter iaf..

BB på tvn och förlovning på g. Kommer ihåg när jag och krikke bytte ringar. Pirret när vi fick hämta ut dem och de skulle på fingrarna. Kan inte låta bli att skratta lite åt att några tyckte att vår förlovning va dum och patetisk. Alla får ha sin åsikt, i couldn't care less egentligen :) Nu har vi vår Tyris som är det bästa som finns och våra ringar sitter där de sitter. Men tillbaka till BB, jag tror att Annika är mer seriös än Marcello. Kan ju hoppas att de båda ligger på samma nivå :)

Dagen idag då.. Gick ganska bra på jobbet. Mycket att ta in men det va roligt. Jag gillade att stå i kassan där man verkligen träffar människor men de är kul på golvet också så man får fixa och dola så saker är på sin plats och så det ser bra ut. Nu är jag ledig till och med fredag. Lite skönt så jag hinner smälta in lite av det nya :) Men på fredag kör vi igen!


Kommentarer
Postat av: Ida

har du skrivit om förlovningen? Har missat den isf och skulle vilja läsa om den. Har läst din blogg varje dag i över ett år. Så mysig! Du verkar va en toppen mamma. Fortsätt göra ett grymt bra jobb med lilla Tyra, du är grym! ;)

KRAM

2012-04-16 @ 23:11:17
URL: http://ihesse.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0