Godmorgon - svar på kommentarer

Hej! Tänkte svara på två kommentarer ja fått.

En fråga va ifall Kick fortfarande finns och vem jag isf sjunger med, Elena eller Ellen. Svaret är nej, Kick kör inget, inte just nu iaf. Man vet aldrig vart framtiden tar oss men just nu ska jag vara mamma och Elena plugga mer. Det är alltså Elena ja körde med sist. Ellen har nyligen varit med i Elsas värld och är i full gång med att leta nya äventyr. Önskar henne all lycka <3 Saknar henne! Det är prat på att jag ska göra något ensam också. Enda som behövs är mitt okej så är de igång, men som sagt ska jag va mamma och även ett tag så vi får se till hösten :)

Andra frågan va varför inte krikke tyckte om baddräkten. Haha, ja tror inte han tyckte den va fin ;) Jag tyckte den va cool för den va så liten och knallgul! Hade velat ha den rosa men den fanns inte i rätt storlek. Hur den ser ur får ni se senare idag :) Nu ska Tyris få lite mat!


Kommentarer
Postat av: Sanna

sv: okej gud va kul ! Men jag förstår att du saknar Tyra när du jobbar. men saknad är ju bra så man njuter extra mycket när man väl kommer hem till godingen igen ;)



okej då håller jag tummarna för att du trivs och att allt funkar bra så du får jobba över sommaren. Stort grattis iallfall !

2012-04-06 @ 08:59:50
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0