Are you there?

Ja nu är jag. Blev inringd på jobb imorse och efter det har dagen bara flugit iväg. Jobbdagen bara försvann verkligen, vilket va sköt för även om ja tyckte de va jäkligt kul att jobba idag så va saknaden efter mitt lilla troll enorm. Efter jobbet sprang jag in i butiken och köpte med en jeansväst, skitsnygg att ha både över köläder och skinnjackan :) Ska även skaffa mig en skinnväst har jag tänkt mig. Fanns en riktigt fin på Gina men den tog ju slut i ett naffs. Men, jag har en annan idé.

Ni står jag iaf i köket och har tagit fram rostbrödet ifrån frysen. Tänkte att jag ska göra lite varma mackor och ta ett glas oboy till det, nomnom. Ska även springa till tvn och kolla på Desperata hemmafruar, det sista iaf. Tyra har haft lite magont nu på kvällen så hon va väldigt ledsen innan hon somnade så låg där inne med henne ett bra tag innan hon la igen ögonen. Lilla skruttan, inte lätt att va hård i magen. Får fixa något imorgon ifall de inte är bättre.

Men hörni, vi hörs senare. Ska dola lite här. ...Och missa inte Wermland forever på TV3 kl 22.00, ett program från Kralstad. Eller.. Missa de? Ja vi får väl se hur pinsamt de blir eller hur överraskande normalt det blir kanske? Vi får som sagt se..



Kommentarer
Postat av: Frida

Haha riktigt pinsamt :D

2012-04-10 @ 23:15:55
URL: http://Http://fridahelaveckan.blogg.se
Postat av: Emma

Hehehe. Det va ganska pinsamt faktiskt.

2012-04-11 @ 00:11:42
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: tina

sjukt pinsamt.. har skrattat åt de hela dagen... :)

2012-04-11 @ 16:09:58
URL: http://www.jewelleds.blogspot.com
Postat av: Sanna

vad tycke du om WF ? haha

2012-04-11 @ 19:12:26
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0