BILDREGN: Trött, tröttare... Zzzz

Snark.. :)

Som ni ser är det andra kläder. Fick bli byte efter lite dregel och spy. Så nu är hon en grå mysis ist ;)

Kommentarer
Postat av: Seema Lundbäck - Mamma, jag .

altså.. måste helt ärligt erkänna, att du är verkligen

duktig på det där med outfiter till Tyra :) aa..



jag menar, du klär henne som du skulle kunna klätt dej själv typ ju :) cool bebis ju :)



hehe. önskar jag kunde ha sån fantasi när det gäller kläder till mina barn :) mm. för det är svårt att få ihop kombinationer å så. och vad som e snyggt, och vad som matchar och så ju.. mm.

måste seja det, att det finns dem som är bättre på det där en kläder (än jag altså) mm. jag har verkligen 0 fantasi, när det kommer till kläder till mina barn :( mm..



men hur gör du? när du tänker på klädes-outfits till lilla tyrisen?



haha. egentligen är det kanske inte så svårt.. man kanske skulle tänka.. skulle jag kunna ta på mig det här.. och typ så.. och jaa, tänka mer på en själv.. när man väljer kläder till barnen.. eller jaa. elvira i alla fall. och jaa, pojken kanske blir

lättare, då det oftare finns häftigare kläder till pojk å så.. mm. men jaa, även där e det svårt. mm. fast jag vet att h&m tex, är väldigt dukiga på att matcha ihop kläder och så på pojksidan :) mm. nu kom jag förresten på, vad jag vill att leon ska ha för byxor.. sånna där hängselbyxor, typ hängslen först, och sen själva byxorna. hoppas dem har sånna bara. men tror faktiskt jag har sett sånna på nån blogg :) aa. riktigt fin till fotograferingen måste han ju va ;) och elvira med såklart. men till henne, så har jag inte kommit på nåt bra än. men jaa. till leon blir det nog sånna byxor (med hängslen under, om jag hittar förstås) och en vit tröja till :) kan det bli fint tror du? :)



förresten. kom på det.. du kanske köper mer på killsidan, eftersom du tycker dem har mer häftigare där, till tyra? är outfiten över, köpt på kill- eller flicksidan då? :)

2011-10-05 @ 00:32:51
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0