Välling

På dopet fick Tyra bl.a en nappburk, en klosslåda (leksak, båda i trä) och en sparbössa (i glas/keramik?) som tillhör en serie. Jättefina tycker ja och jag gillar att de är i trä. Himla fint :)

Idag åkte vi förbi butiken där det är köpt för att lämna tillbaka en annan sak som vi fått dubbelt av. Jag sa självklart åt min kära vän som köpt grejen att ja skulle göra de och hon höll med. Jag bytte till en fin väska i trä, ett glas med sugrör på och en bricka, alla med samma motiv en krona på med tanken att hon ska kunna ha detta i sitt framtida rum.

När jag stod där och kikade så frågade mamma om jag ändå inte ville ha en sak till uggla-serien jag fått lite av på dopet. Jo de ville jag ju så det fick bli denna, en vällingburk :) också i trä, jättefint tycker ja. Finns även blöjhållare, krokar, napphållare m.m :) Samma sak är det ju med de grejer som det är stjärnor på (jag som gillar stjärnor så mycket), de med en krona på som är så fint och rosa och kommer bli så fint i Tyras vita framtida rum :)

Såhär ser vällingburken ut, det andra i samma serie som Tyra fick på dopet får ni se imorgon :)


Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Bra att du lämnade tillbaka : ) Finns ju ingen anledning med två likadana : )

2011-11-10 @ 13:46:41
URL: http://lindablom.se
Postat av: Andreas

Jätte fin burk! Vad är det för märke då eller tillverkare?

2012-02-15 @ 20:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0