Tårar..

Mycket gosande med mammas hjärta innan avgång. När vi sedan va tvungna att säga hejdå sved det till och högg i hjärtat, tårarna rann!! Tyra blev ledsen (hungrig) och då gjorde det bara mer ont. Beordrade mamma att gå till hotellet och ge Tyra mat. Hon sa självklart att hon skulle de, hon fattade nog att det gjorde ont i mig..

Usch va jobbigt det va! Jag känner mig halv och det är inte alls kul. Ska dock försöka njuta lite av denna resa och försöka vara LINDA och inte mamma Linda, båda delarna behöver ju få finnas!

Hur mår ni? Peppa mig med lite annat snack och kommentarer om ni vill :p

 


Kommentarer
Postat av: Sandieeee

Du måste börja släppa taget lite. Klart Tyra är ditt allt, men du får ju inte glömma bort LINDA! ujuj, dä ä en grann tös det. Att vara MAMMA-LINDA betyder att du inte sätter dig själv i första hand. Du ger allt du har till Tyra och du fäster dig så stort till henne. Detta handlar om någon dag bara, tänk hur det blir när hon åker iväg på klassresor etc när hon blir äldre. Tyra är i goda händer och du måste lära dig att samtidigt vara DU! snälla bli inte en såndär panikmorsa som är livrädd för att lämna sina barn, du ska vara cooooooola morsan, den som alla vi va, och den DU ÄR! puss :D

2011-11-25 @ 09:09:44
URL: http://saandiiie.blogg.se/
Postat av: Sanna

ååå förstår att det måste gjort så ont i hjärtat att släppa iväg henne. Men det kommer att gå superbra ska du se och passa på att njuta av egen tid och ha det grymt !

2011-11-25 @ 10:39:06
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0