Måndag - planer

Godmorgon! Måndag och ny vecka.. Idag ska jag åka till IKEA och Jula och kika lite. Vill köpa nytt till lägenheten när det finns möjlighet så ska kika på lite jag vill ha från IKEA idag för skojskull. Trodde krikke skulle va helt emot att jag skulle byta ut lite hör hemma eftersom det inte enbart är saker jag äger. Han sa att jag får väl göra om så länge jag sparar det han hade med till lägenheten när vi flyttade in :p och de förstår jag så självklart gör jag det :p

Jag tycker väl inte att det är fel så på det vi har nu men jag tycker de känns som vi bor i en ungdomslya och jag vill ha bort det. Vill kunna gå in här och känna att jag verkligen trivs. Speciellt eftersom jag inte alltid vill bo i Vålberg men jag flyttade ju hit för Krikke's skull, så då kan han gott överleva med ett nytt köksbord, sängram och ny tvbänk :p haha. Jag sparar ju ändå det som är hans :)

Nåja, just nu ligger jag och Tyra och kollar på Den lilla sjöjungfrun på Disney Channel, innan de va det musses klubbhus. Det va poppis de :) Tyra låg still som en sten och kollade på det förut :) Nu börjar hon bli trött och otålig så ska byta blöja och sedan natta henne lite så hon får sova sin lilla förmiddagslur som hon alltid gör. Vi hörs senare idag!


Kommentarer
Postat av: Sanna

man vill ju gärna att ens hem ska spegla ens ålder och sinnesstämning. Jag håller oxå på att sakta bygga upp något lite mer vuxet i vårt hem, det har varit lite sådär " tillfälligt " ett bra tag nu. Man har ju inte råd o köpa allt nytt när man flyttar så man får liksom stå ut med att det inte matchar, men nu börjar det sakta ta form =)



så shoppa på du tycker jag !

2011-11-21 @ 17:57:12
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0