Vilken bra dag/kväll!

Idag har jag spenderat dagen med älskling och kvällen med tre av mina kusiner. Vi har haft en riktigt mysig tjejkväll! Men först om min och Krikke's dag.

Jag vaknade ju som jag skrev i tidigare inlägg vid 10.10 imorse och vid 13.00 kände jag att det va dags att Krikke också skulle vakna. Jag började bli rastlös ju :P När han väl vaknat så åkte vi mot stan för att hämta vår skötväska som äntligen kommit. Det blev sedan lite mat och en sväng på stan. Krikke kollade efter skor som han behöver men utan lycka. Jag kikade på en jeansjacka som jag hittade. Älskling ville ge den till mig men jag tackade snällt nej. Ångrade mig ganska snabbt men ville ändå inte att han skulle köpa den. Vill ju inte snylta :P Men efter turen på stan så blev det en snabbis in på Bergvik och där köpte han den till mig efter att jag provat den. Han tyckte jag skulle ha den om jag ändå ville ha den! Tusen tusen tack min älskade :) Himla go min man! Vi gillar att skämma bort varandra ibland :) Blev iaf hemåt efter det och jag gjorde mig iordning för att dra mot stan senare igen. Dags att möta upp kusinerna!

Åkte och hämtade upp Johanna hemma hos henne och åkte sedan mot stan där vi mötte upp Ida och Ingela för att hyra film och köpa mat. Blev att köpa med kina mat också satte vi oss i utemöblerna på framsidan vid Ingelas hus och käkade ute i solen. Hur gött som helst :) Filmen vi valde hette Once fallen och jag kan väl säga att det va väl en relativt okej film men det hände inte alls mycket i den så det är väl ingen film jag kommer se igen kanske.. Men det blev iaf mycket skratt och prat, som alltid! Haft en jättebra kväll med tjejerna, så tack för det :)

Nu blir det att slänga sig i sängen och kolla på något med ett glas citronvatten i ena handen. Det är så jäkla varmt åt mig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Eller jo, köket för vattnet sen sängen med fläkten på i taket! Fläkten är fan helt underbar att ha ibland :P Men bilder på jeansjackan får ni imorgon och även på skötväskan. Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som mig :) Kram och godnatt!


Gammal bild på kusinerna Johanna och Ida. Sthlm -07.


Samma här, gammal bild på Johanna och mig. Sthlm -07.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jävklar vilka snögge bruuuuder :P haha

2011-05-08 @ 12:09:12
URL: http://blogg.mama.nu/johannadali

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0