Snuttefiltar

Igår så fick vi två snuttefiltar till lillan. Äntligen!! Som jag har letat ska ni veta. Visst de finns överallt men jag vill inte ha stora babyfiltar som snuttisar och inte heller snuttisar i flanell, även om det också är gosigt så klart. Jag kommer ihåg min snuttis så väl som jag hade. Jag älskade den, så klart lillan ska ha snuttisar också och jag hoppas hon kommer uppskatta dom när hon blir några månader! I början så är det nog mysigt att snutta med dom också men blir ju inte riktigt samma sak förens de blir lite äldre och verkligen vill krama om snuttisen. Nu köpte vi iaf 2 st vita med gråa nallebjörnar på, jättesöta tycker jag. Jag vill ha två så man en gång kan dra undan den ena för tvätt och ge den andra utan att T ska märka någon större skillnad. Lite lurig sådär måste man ju vara ;) hehe. Såhär ser snuttefiltarna ut iaf:





Söta va? :) De är väldigt mjuka och relativt stora men ändå inte riktigt lika stora som en babyfilt. Jag vill ju inte ha dom allt för små till T just för att hon växer ju och det ska ju ändå va lite att krama på. Men dessa blir super iaf! Nu ska de bara tvättas och sedan ska jag och krikke sova med dem lite längre fram innan T tittar ut så hon känner doften av mamma och pappa. Det kan vara lugnande för henne tror jag!

På tal om tvätt så ska jag ta och tvätta alla T's kläder till helgen. Vissa kanske tänker "redan?", någon annan kanske tänker "Bra tid för det nu" och någon tänker kanske "men har du inte gjort det?". Så: yes jag ska tvätta dem redan, och: ja, jag tycker det passar bra nu att tvätta dom så man har det klart, och: nej, jag har inte gjort det än då jag ansett att de kan göras längrefram, som nu :P hehe. Ser ni, där fick vi in svar på allas tankar :) Ska iaf bli kul att få dem tvättade och vika in dem igen och veta att de är redo när vi ska packa skötväskan :)


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Härligt att tvätta bebiskläderna ju !

Då kommer du bara längta ännu mer, ska du se ;) ler.



kan du inte visa oss något i T´s gaderob, som vi inte sett? du behöver såklart inte visa oss allt, du köpt. men något, kan du väl visa oss =) om det är ärvt, eller inte. eller köpt. det spelar ingen roll :) bara så kul, när du visar oss alla gosiga saker du köpt till henne, tycker jag :)

2011-05-17 @ 20:42:01
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0