Hittat den!

Hej hopp! Är nu tillbaka från stan, dock utan micro sim till mobilen. Har bestämt mig för att beställa ett istället, så hinner jag föra över alla bilder och spela klart ett spel, haha! Nörden blir jag kallad här hemma på kvällarna när vi ligger i sängen och kikar på tv och jag ligger med mobilspel i högsta hugg :P
(Update: Hämtar ett micro sim imorgon på 3 ist)




Ni som läst min blogg länge vet ju att jag för bra längesen va ute efter en större lykta att ställa på golvet. Har inte hittat någon i den storlek jag vill ha ännu och även tyckt att de som är storlekarna mindra är för dyra för sin storlek. Idag hittade jag en mellanstor fin lykta i trä, precis sån jag vill ha! (Vill ha en i några storlekar större också, men som sagt så är de lite svårare att få tag i det) bilder på lyktan kommer upp ikväll. Har tagit kort på den där den står nu men vill även ha kort på den ikväll när jag tänder ljusen i den!

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt. Har haft endel sammandragningar så blir skönt att få slappna av lite nu. Blir kanske att lägga sig och läsa tills En unge i minuten drar igång på tvn. Älskling ska över till grannen och se på hockey nu så det blir jag och tvn som har en date ikväll. Jag får ju inte missa En unge i minuten, tycker det är jättekul att se om förlossningar och även att läsa förlossningshistorier. Så ni med barn som bloggar och har skrivit om era förlossningar får gärna skicka länk till mig så jag får läsa :) 

Återkommer senare med bilder på lyktan :)


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Hittar inte andra förlossningen någonstansen, men här är i alla fall första så länge.



http://static.familjeliv.se/Vantar_barn/Min_forlossning/a143.html så hoppas du kikar in å läser :) kul att dela med sig ju !! eller jaa, att nån vill läsa ens förlossning menar jag =) hehe.



Hoppas du lägger upp din förlossning här sen, Linda =)

2011-05-02 @ 23:43:55
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0