En riktig liten lyckopingla!

Ja det är vad jag och Kristoffer haft i min mage idag! Idag har hon varit riktigt livlig, samma sak har det varit hela den här helgen. Jag älskar när hon bjuder på massa sparkar och rörelser, det får mig att bli så glad :) Kristoffer verkar inte sen på det heller för han känner och klämmer massa på magen när hon rör sig :) Mina gosar!

Såg förut i almanackan att med besöket till BM på torsdag så är det bara 4 besök kvar tills det att lillans BF är här. Ett besök efter BF datumet är inbokat ifall vi skulle gå över tiden. Men alltså det är så kul nu när jag kollade upp detta för nu kommer jag efter varje besök räkna ner och även bli mer och mer nervös kan jag tänka mig. Jag menar snart är hon ju här hos oss :D

Kristoffer sa förut "Kommer få pengar en gång till, och gången efter det så kanske man är pappa. Häftigt!" och det stämmer ju! Ååh, fick en sådan härlig känsla i kroppen när han sa det!


Kommentarer
Postat av: fia

vi får hoppas det! =)



haha så där sa jag till johan också, när jag var i samma vecka som dig typ, " tänk, du kommer få lön en gång till och en till, sen är det ju typ dags!" hahah, roligt hur man tänker :)

2011-05-02 @ 10:16:02
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0