BILJETTERNA ÄR KÖPTA!!



Nu är biljetterna betalade till Pirates of the Caribbean, 3D! Ska bli himla kul att se den och att Krikke ville med är ett stort plus då han inte är något för bio direkt. Krikke skrev sms förut att det blir 1:an,2:an och 3:an de kommande dagarna nu så vi är lite uppdaterade. Jag kan dem typ utantill men det är aldrig fel att färska upp minnet. Dock tror ja vi får de lite kämpigt att hinna se 2 Pirates filmer på en dag om vi inte bara ligger hemma och nördar då. Tänkte, de är ganska så långa ändå. Får kika på 2:an och 3:an iaf :)

Och btw, fick upplysning om att En unge i minuten är slut redan. Trodde sista va idag jag, men icke. Vilken besvikelse :P Nåja, Pirates it is!


Kommentarer
Postat av: fia

jamen precis, men kunde inte det då eftersom hon låg och solade i en dräkt liksom :( fick inte ta upp henne oftare än 3 timmar i mellan, skit jobbigt var det, gjorde riktigt ont i hjärtat, men nu ammar jag henne när hon vill och var tredje timme får hon ersättning också =)



alltså det som var skönt med klippet var att det blev inte lika jobbigt att trycka på, det liksom hjälpte jätte mycket och hon kom ut fortare. Det gjorde inte alls ont, jag kände inget alls och jag tror inte ens att hon bedövade för att hon sa inget om det och det står inget om det i mina förlossningspapper:p det var liksom skönt för att då hände det lite när man krystade:D

2011-05-23 @ 17:27:37
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0