Baka pizza!

Jag och Krikke funderade nyss på om vi skulle göra oss lite mat kanske. Han bestämde sen att han ville att vi skulle göra hemmagjord pizza så det blir väl att fixa till strax :) Köpte hem grejer till det igår och ryckte då åt mig salami, namnam. Då blir den ju tillagad och ska då va okej att äta har jag läst.

När pizzan står i ugnen så ska jag sätta mig och skriva ner lite punkter jag ska ha med mig till BM imorgon. Vi ska dit imorgon igen och vara där en timme för prat om förlossning och även vanlig undersökning med mätning, hjärtljuds lyssning och vägning :D Ja, som ni vet älskar jag ju att gå dit! Jag fuskade och vägde mig förut så jag vet redan vad jag väger ;) Brukar oftast hålla mig annars nu när jag går så "tätt" till barnmorskan. Det jag ska skriva ner i lite punkter är hur jag vill ha förlossningen, önskemål och så. Jag kommer självklart be krikke berätta hur han känner. Jag frågade honom i måndags när han kikade lite på En unge i minuten med mig om han ville att vi skulle be om en sackosäck till honom, fick då svaret att han inte ville ha en sådan utan en säng :P haha. Jag brast ut i skratt och sa lite snällt att det kan nog bli svårt att få dom att rulla in en säng att ställa brevid min för att han ska kunna ligga bekvämt när han stöttar mig genom det jobbiga :P haha. Alltså, han är för go min älskling. Han säger så roliga saker ibland och jag känner bara att fan, han är ju helt underbar den här människan! :) Sjukt glad att det är han som är min pojkvän och pappa till vår dotter. Får hoppas att hans humör är på topp när vi åker in, då kommer jag nog få det väldigt roligt mellan värkarna :) Men iaf, imorgon när jag kommer hem kommer jag berätta mer för er vad vi gick igenom hos BM och vad vi gör den där timmen där :) En sak vet jag och kan säga redan nu är att jag kommer få penicillin eller va det va för jag har bakterier i mitt urin. Drygt! Fattade inte ens vad det va för något men hon förklarar väl mer imorgon.

Men nu ska jag börja med maten så vi får i oss den någon gång. Vill komma igång och skriva ned önskemålen om förlossningen också som jag skulle gjort för några dagar sedan men det dök tydligen upp annat :P Vi hörs senare peeps!



Gravid eller inte, vem får inte craving när man ser en sån här bild? :P Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0