Sömnlös

Sitter och tittar på tv. Något program där killar varit otrogna eller elaka mot sina flickvänner. Det syns ju verkligen vilka som ångrar sig på riktigt och inte. De har iaf nu fått ett test som handlar om samarbete och de ska då utöva cheerleading. Jag som är en cheerleader (en pausad sådan, hehe) tycker ju självklart att detta är väldigt kul att se med arga tjejer och killar som rör sig som träpinnar, hehe.

Känner lite hunger i magen så de blir en skål med coco pops nu, se klart på programmet och sedan trotsa min osömniga kropp. Mina tankar flyger bara runt Zazzie.. går inte koppla bort. Hon är ju en del av min familj. Men ska iaf försöka sova snart så kan jag åka och kramas med båda mina hjärtan (Zazzie och Kitty) imorgon igen :)

Måste även säga att jag är himla glad för min älskling Krikke som börjat plugga nu och kommer göra det fram till jul. Han blev verkligen jätteglad när han kom in på den utbildningen han ville och då blev ju jag också jätte glad självklart! Ska bli väldigt kul att se han engagera sig i sina läxor ;)

Antagligen sover många av er redan, men godnatt till er alla iaf!
Ni är toppen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0