Sjukling(ar)!

Ska ta tag i mig själv och sätta på mig ordentliga kläder snart. Sjuk är man men ett litet besök hos mormor sen får allt bli. Älskade mormor! Jag ska även köpa isglass sen och fixa så det finns isbitar tills ikväll jag kan ligga och suga på. Gött med kallt!

Mannen min har vaknat iaf och även han känner sig lite krasslig idag. Är hans tur igen nu då kanske. Han har ju redan varit dålig. Hur som helst så blev det då inge rostbröd för mig utan vi gör lunch ist. Med Krikkes vilja så blir det potatisgratäng och lövbiff. Lyxlunch? Jo, jag tycker nog det :P Men men är man sjuk så vill man ju gotta sig :P

Men jag ska återgå till att hjälpa krikke med maten och även suga i mig ren citronsaft. Surt men gudomligt gott! Skriver mer sen :) och yes, då kommer bilderna på vagnen! :)



Ps. Kul att ni kommenterat lite på de näst senaste inlägget. Era kommentarer uppskattar jag mycket :) Ds.


Kommentarer
Postat av: ☆VERONICA☆

citron är gott men kanske inte dricka ren citronsaft :D

2011-03-03 @ 14:23:46
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/
Postat av: fia

jaa, väldigt skönt med en lite mindre mage faktiskt, hoppas den inte bara börjar tokväxa i slutspurten så att det blir tusentals bristningar.. nä, den kan få fortsätta vara liten tycker jag! =)

Det roliga är att alla tycker att jag har en sån stoor mage, men folk måste bara se det så för att jag är så pass smal:p

2011-03-03 @ 14:43:32
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0