Nu är jag och T i magen nöjda med en semla...

img_1855 (MMS)

Nu är jag och T i magen nöjda med en semla i magen. Åh va min mormor skämmer bort oss :) Väntar på ett samtal från djursjukhuset ang provsvaren så varenda gång de ringer nu så får ja hjärtat i halsen! Bah!! Och tack S och E till era kommentarer och ja håller med S, jag ser fan inte gravid ut på bilden i förra inlägget. Men som ni ser på denna bild så kommer kulan fram när man vrider lite på sig ;) Ska va lite social nu. Hörs när ja är hemma igen! Kram till er!


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Där syns det lite mer :)



Men inte lika mycket, som i förr förra inlägget du la in på magen ! kan ju iofs va vinklen i kameran, som gör att magen ser större/eller mindre ut ju ! Men du såg rejält stor ut, i det inlägget du skrev om att du inte fattat riktigt förrens nu, att du blivit så stor !



Hoppas du får glada besked i telefonen, och att dem ringer snart ! *håller tummarna**



Ha en mysig måndagskväll tjejen ! :) (ps. lägg märket till, att jag va nära på å skriva fredagskväll, haha. så är det, när man är lite trött av sig, hehe ;) och du linda, du missar väl inte "en unge i minuten" ikväll. kl 21.00. inte jag i alla fall. haha. kommer sitta bänkad vid tvn då ;) som jag tror också du kommer göra !! :) Gillar sånna program ! och hehe, man kommer bli sugen på att födda igen ;) hehe. Är ju ett tag sen man gjorde det nu ju :p så jag tycker det är dags för det snart igen :) haha. ler !

2011-03-07 @ 19:37:08
Postat av: emma

Åh så fin du är, du och magisen :D <3

2011-03-07 @ 20:35:40
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0