Film passar bra nu!

Sitter hos mamma och snosar på kissekatterna. Ska vara här idag eftersom mamma jobbar och vi vill inte lämna Zazzie helt obevakad ännu. Hon måste ju även ha sig maten med sin medicin på, vilket vi måste se till att Kitty inte rör då Kitty inte borde få i sig den. Zazzie verkar må bättre och bättre för varje dag nu iaf :) Hon är väldigt mammig (Linda mammig) mot mig så det blir endel gos, vilket jag bara tycker om!

Har tagit med mig lite filmer hit jag tänkt kika på. Ikväll måste jag se reprisen på Big Brother också då jag missade det igår. Människorna där inne alltså.. haha. Nu när jag kikar ut genom fönstret så ser jag att det blir en bra dag med film och mys. Det snöar som bara den här i Karlstad. Tråkigt! Vill ha våren nu när jag väl börjat använda mina converse så flitigt ;) Vill ha mer converse, men de får bli längre fram!

När vi ändå pratar på skor så vill jag ha några motionsskor som är sköna att gå långt i då jag planerar mycket promenader när lillan tittat ut. Det gick ju en reklam för ett par skor för ett tag sedan som tränade benen och rumpan extra pga dess sula. Vet ni vilka jag menar? Och vet ni om de är något att ha? Jag kommer tyvärr inte på vad det är för märke. Vet ni några andra bra träningsskor som är sköna?

Nu ska jag buffa lite på magen och känna på lillans sparkar, samt se på tv.
Hon är verkligen i full gång prinsessan T! ;)


Bolan hänger på idag!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Reebok easytone :)

2011-03-11 @ 10:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0