Tutbingo!

Hallå där. Efter BM besöket (som jag ska berätta om i ett eget inlägg senare) så gick jag och Krikke och kollade lite i stan. Blev sedan en sväng till Bergvik där det blev käk och lite handling. Eftersom jag börjat käka rostat bröd på morgonen blev ju rostbröd och ost ett måste när de idag tog slut, katastrof! Rostat bröd - om Linda själv får välja! Krikke fick även med sig en film hem om Lemmy's liv. Det va en bra dokumentär, iaf det jag såg. Va visst väldigt trött när vi kom hem och landade i soffan så jag vilade ögonen ett tag och skönt va det!

Klockan 19.00 ikväll är det dags att bli lite äldre. Ja, jag pratar om tutbingo! Det är väl lite gammalt? ;) hehe. Ska iaf bli kul att sitta där i en varm bil och hoppas på att man ska få trycka på tutan. Spänning mina vänner, spänning ;) Skönt att kunna göra något och inte bara sitta hemma eller i något annat hörn och glo. Får ju passa på nu också innan bebis tittar ut.

Men nu ska jag leta lite info om vecka 40 och sedan berätta om BM besöket. TTYS.



TUT TUT


Kommentarer
Postat av: emma

Haha jag var med farmor på tutbingo en gång :) ganska mysigt!

2011-06-16 @ 17:50:12
URL: http://emmavarupptaget.blogspot.com/
Postat av: Bella

Jag var också på tutbingo idag. När jag väl fick tuta, ja då tuta tre till så vinsten blev 200. Men det är ju alltid något ^^

2011-06-16 @ 23:16:11
URL: http://bellsibullsi.blogg.se/
Postat av: Bella

Ja man blir så irriterad!! Varje gång säger jag att jag aldrig mer ska spela för jag blir så sur, men så går det nån vecka och man där igen haha :)

2011-06-16 @ 23:20:51
URL: http://bellsibullsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0