Slemproppen!

Dåså mina kära läsare så har slemproppen släppt, iaf en del av den. Det började inatt, jag vaknade av en förbannad värk i magen, gick på toa och fick då se lite slem med lite blod i. Jag gjorde det andra så att säga och gick sedan och la mig igen då jag trodde att det bara va en nedrans magknip. Sova kunde jag ju glömma bort. Onda värkar eller kanske mer förvärkar satte igång och det tog inte lång tid förrän de kom med ca 3 minuters mellanrum.

Jag gick upp och började gå runt lite emellan värkarna men begav mig snabbt till soffkanten och höll i den och böjde mig framåt när det gjorde som ondast. Jag väckre Krikke emellan två värkar och det tog inte lång tid innan han va uppe med mig också. Jag har nu börjat klocka värkarna, just ifall att.

De fortsatte att komma med ungefär 3 minuters mellanrum, när den tog slut va det som om inget hänt och det va så förbannat skönt måste jag säga :P Jag har aldrig fattat när folk har sagt att "efter värken tog slut så va det som om det aldrig hänt", men nu fick jag va med om det och hej va skönt det va. Jag blev mig själv igen skulle man kunna säga. Värkarna fortsatte och jag skickade in Krikke i sängen igen och sa att han skulle försöka sova lite så skulle jag väcka han när det gått en stund. Tror inte han fick någon sömn för så fort jag kikade in i sovrummet så antingen sa han något eller så kollade han upp och frågade hur det gick. Även om de gjorde ont så va det kontrollerbart.

Efter ett tag började jag sms:a med en av mina bästa vänner som fick barn för 3,5 månad sen. Hon blev nog något taggad och tyckte jag skulle ringa och rådfråga med BB - förlossningen lite och bara kolla va de säger. Jag klockade några till och sen ringde jag. Jag skulle ta en tablett och lägga mig i ett bad tyckte hon. Tabletten hade jag redan tagit ungefär 50-60 min innan, så jag hoppade i ett bad. Där höll jag på att somna :P Jaa värkarna avtog tyvärr.. Så jag antar att det bara va förvärkar och jag tror hon på bb också trodde de. Haft 3 små förvärkar idag också men inget mer.

Så tillbaka till slemproppen, jag gick upp för att kissa förut och när jag då torkade mig så kollade jag ner och tur va väl det för där låg det en stor klump med slem och blod på mitt papper. Hur stor är en slempropp egetnliegn? Detta va väldigt mycket tycker ja :P Får se om det kommer mer. Men bara för att den släppt betyder det ju inte att det är på gång, det kan ju ta ett tag efter att den släppt har jag hört. Skulle bli glad om vattnet ville gå ist, då vet man att snart jäklar :P hehe. Men ja som sagt, då va slemproppen ute (på väg) iaf!
Framsteg - det gillar vi!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Med tanke på att du har gått över såpass många dar så ska du se att det drar igång på allvar snart :)

2011-06-28 @ 15:02:16
Postat av: Josefine

Åh gumman :). Snart blir du mamma till världens sötaste bebis ! känns ofattbart att ni ska få barn faktiskt, men nu känns de lite mer verkligt. Ni kommer bli så bra föräldrar. Är avis, vill också ha en liten bebis att snosa på. Uppdatera ordentligt så jag vet va som händer ! Du vet hur nyfiken jag är ! :). Älskar dig magbajs! <3

2011-06-28 @ 15:09:02
URL: http://j0ssse.blogg.se/
Postat av: emma

Ohh linda :D nu är du ännu närmre! Komsi bebis :)

2011-06-28 @ 15:35:46
URL: http://emawa.blogg.se/
Postat av: fia

ja det är fia jag kallas



ååååååh:D gud vad kul!!

min blodiga slempropp kom ju dagen inna jag födde, vattnet gick dagens efter kl 7 på morgonen!!!

jag får rysningar, gud vad kul att något börjat hända!!!:D snart är det dags för dig

2011-06-28 @ 17:19:19
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Ååh, snart snart snart! Jag är nog inne minst 10ggr om dagen och kollar hur det går, haha! Om det kommer någon uppdatering om en bebis! Haha! :P Helst skulle jag vilja du smsa när det var dags, haha! Brukar inte vara så taggad inför okändas förlossning, men dig har jag allt koll på, haha! Usch, lät nästan lite creepy. :P

2011-06-28 @ 18:58:59
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: frida

Äntligen händer de grejer, va skoj!!! :)



Min slemmis börja lossna typ 2-3 veckor innan, men du har ju gått över så de betyder nog att de drar igång när som :p

Resten av min slemmis lossna strax innan vi skulle åka upp till förlossningen, å de en jäkla stor klump me slem kan ja säga haha!! usch :P

2 timmar efter de toa besöket va Noel ute:P

2011-06-29 @ 13:27:44
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0