Hur länge ska detta pågå egentligen??

Får säga tack åter igen för alla fina kommentarer ni skriver! Ligger i sängen nu och ser ut som lilla My med en knut på huvudet. Blivit endel badande idag så håret fick sitta kvar i knuten! Nödvändig info ;) Men här ligger jag iaf och vill nästan be till Gud (nej jag är inte troende) att värkarna ska bli regelbundna och med enbart 2-5 min mellanrum. Jag är trött på att bara ha värkar lite hit och dit. Några tar ju verkligen kål på en. Fick en värk förut och jag hade då aldrig känt sådan smärta i en värk förut, jisses :p jag visste inte vart jag skulle ta vägen, fick nästan svårt för att andas. Den tog verkligen över kroppen helt typ :p Jag har även ett litet "problem". Jag får jäkligt ont i urinblåsan ibland som om den skulle va fylld och lillan använder den som boxningssäck. Jag kissar ganska lite varje gång men tar i för kung och fosterland för att verkligen få ut allt. Får jag inte ut allt ändå eller va är de som händer? Ibland när ja kissar får jag även som en värk. De gör verkligen ont :/ Ytterligare en sak varför jag vill ha ut henne nu.. Jag är trött på att "plågas"!! Kom ut nu din trollunge. Mamma blir tokig hääär!!


Kommentarer
Postat av: emma

Du är så stark!!! <3

2011-06-29 @ 23:45:52
URL: http://emawa.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Jag tror vattnet går inatt :)

Det är nog bara imorgon nu, så är hon ute imorgonkväll:)



Försök sov, som alla säger;) Ta en postafen om du har några sånna kvar sen kräkningarna, dom blir man ju dåsig av;)

SNAAART är hon på ditt bröst och ett nytt liv startar!

2011-06-29 @ 23:53:56
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Tror din bebis kommer snart, Linda.

Mm, det låter som nåt är på G ju. Aa.. så bevisen borde allt ha tittat ut innan helgens slut.. aa, det tycker jag allt du !

Mm.. om inte annat, så tror jag den är här(ute i världen) innan onsdag.. aa, det slår jag vad om :) tror inte att du går längre än till onsdag.. nej, inte över tror jag då inte. det skulle va mycket konstigt/märkligt i sånna fall.. mm..

2011-06-30 @ 00:31:14
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se
Postat av: ida

Hon är påväg nu snart gumman. Håll ut! Håller tummarna för er och tror att ni har henne ute innan lördag. Puss <3 /Kusin

2011-06-30 @ 06:24:24
URL: http://sjogrenida.blogspot.se
Postat av: fia

hon ligger och trycker på din blåsa, hon ligger säkert långt ner nu!!



låter som en lång latensfas du har, jag hade också det och det tar veerkligen på krafterna inför förlossningen, men vila, så att du orkar, för det blir dubbelt så ansträngande sen, när värkarna blir värre och ja, dom blir värre! så vila vila vila! för när värkarna är så täta hinner man knappt vila mellan dom och det är ansträngande.



önskar dig all lycka linda! verkligen! det kommer att gå så jäkla bra och du kommer vara med om världens häftigaste grej och du kommer att känna dig så stolt som att det är det enda du är bra på!



du kanske inte får ut allt kiss? är blåsan hård? du kanske ska ringa och säga det, för du kanske måste tömmas på kiss om hon trycker på;o

kommer ihåg att jag var tvungen att kissa flera gånger annars skulle ja få kateter

2011-06-30 @ 09:52:22
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0