Hemmagjord pizza!

Har precis slängt in en hemmagjord pizza i ugnen, OM det ska bli gott! Om en timme sitter jag bänkad framför tvn också till Livet på BB. Gud va jag gillar sådana program :P (undrar varför... not)

Idag har jag varit till stan och lunchat med mamma, blev god pasta med kyckling. Kikade lite i affärer men inget mer än så. Åkte sedan och släppte av mamma på hennes jobb och fortsatte sedan mot Josefin och Levi, David va på jobbet men kom hem efter ett tag. Hos Jossan blev det bebis snos och kaffe. Hon passade också på att visa mig hur jag lägger mina mammadagar på internet med mammapengen och så. Det va inte så svårt men kommer säkert sitta lite som ett frågetecken när det väl är dags, men det går nog väldigt snabbt ändå att komma in i det hela. Förstod snabbt iaf hur man lägger upp månad för månad eller om man vill variera vecka till vecka. Ja som sagt, det va inte så jättesvårt! Tack för hjälpen iaf Jossan.

När jag kom hem så va jag inte hemma speciellt länge innan det blev ut på en lagomt lång promenad med älskling. Go han som följer med :) Visade en väg genom skogen där han åkt moped med hans bortgångna vän D när de va yngre. Härligt att höra honom prata om minnen så! Va iaf en väldigt fin stig vi gick på i skogen tycker jag, medans Krikke undrade om jag tyckte ormbunkar va fina :P haha. Men det va väl inte just ormbunkarna jag syftade på hehe, utan hela stigen med blommor, ormbunkar, gräs och berg där solen låg på. Det va härligt att gå där iaf!

Nu plingade mobilen till så nu ska jag kila iväg och titta till pizzan. Blir att käka och kika på Klockan åtta hos stjärnorna som är på tv4 nu! Ha en bra kväll allihopa, hörs säkert senare igen :)



Min ser minst lika god ut ;)..


Kommentarer
Postat av: emma

Åh! Hemmagjord pizza är nästan godare än köpt!

2011-06-15 @ 22:02:44
URL: http://emmavarupptaget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0