I våra väskor!

Nu sitter jag ned med lite ryggont och en stenhård mage. Ryggvärken för att jag stått och gått runt hur mycket som helst här hemma nu och böjt mig dumt och bärt osv. Magen är hård av sammandragningar. Haft en hel del sammandragningar de två senaste dagarna nu. Jag är iaf klar med korgarna under skötbordet, packat lillans skötväska, lagt iordning partiklar till mig och Krikke i necessären, lagt iordning lite till min väska också så gott de går. Det va himla mysigt att packa lillans väska och jag blev helt pirrig :) Här får ni lite snabbt ihop skrivna listor på vad jag gjort iordning.


I lillans skötväska:

Body strl 50  x2
Body strl 56  x2
Byxor strl 50  x2
Byxor strl 56  x1
Pyjamas strl 50  x1
Pyjamas strl 56  x1
Lite tjockare tröja med luva x1
Mössa (tunn)  x1
Strumpor  x1
Tofflor/Tossar  x1
Snuttefilt  x1


I min väska + necessär:

Trosor  x3
Bandeau BH  x2
Mjukisbyxor x1
Plattång
Tandborstar +Tandkräm
Smink
Toffsar
Borste
Shampoo + balsam
Hudlotion
Amningsinlägg
m.m..

Mer kläder läggs ner när det väl är dags, som tröjor, linnen, strumpor osv.. Bandeau BH'erna (?) från Lindex är ju helt underbart sköna så de blir att ha med sig och ha under och efter förlossningen. Jag provade lite amningsbh:er idag men jag vet inte. Jag kommer säkert köpa mig en sådan när det väl är dags men nu vet jag inte. Tyckte fan de va lika bökiga som en vanlig bh :S Förstår att ni som ammar/ammat kanske säger annat men ah nej vet inte. Köper väl en och ser hur bra vänner vi blir. Menar, om jag ändå ska krångla och hålla på så kan jag ju lika gärna göra det med en vanlig bh. Det jag menar med att krångla va ju att jag testade att klicka av själva kupan då (eller va man ska säga), men jag tycker ändå att det va ett bökande för att få fram bröstet så att det va bra läge för bebisen. Men men, köper väl en och ser om det känns värt eller inte.

Åh, ni ska bara veta vad jag längtar nu! Ska skriva upp en lista också med saker som ska packas ner precis innan vi åker, som: pengar, kamera x3, mobil + laddare, dricka, lite godis osv osv.. Man vill nog kanske inte ha värkarna när de väl är igång som värst men jag längtar tills vi får möta vår dotter nu. Så ja hörrni, jag önskar att allt drog igång nu!



Nu står väskan här och bara väntar!


Kommentarer
Postat av: Elin Högberg

Jag följer dig varje dag nu! Och jag hoppas verkligen att det kommer gå snabbt och mindre smärtfritt för dig! Ooh kan ju hända när som helst :D fortsätt uppdatera och ta vara på dig! STOR kram från londonbo

2011-06-02 @ 01:01:22
URL: http://Freebirdtravel.devote.se
Postat av: Carro, mamma till en liten

Jag rekomenderar ett par tofflor till dig :) något jag verkligen saknade på förlossningen/BB :)

2011-06-02 @ 04:45:05
URL: http://carolinekindstrand.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

En lagom packning, tacka gud för det! När jag åkte in så såg jag en som hade en RESVÄSKA (sån jätte stor)! Men jag ska faktiskt ge dig tips: Sno bindor och nättrosor på sjukan, inte så sexigt med dessa gigantiska bindor eller nättrosor, men ååh så sköna! Och efter en förlossning så skiter du blankt i vad du har under, du vill bara ha det bekvämt och smärtfritt, jag lovar! Haha

2011-06-02 @ 17:29:37
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0