Gravidkilon

Några funderar på hur mycket jag gått upp och jag kan säga att ni som tror att jag gått upp pytte lite.. tror fel! Visserligen har jag kanske inte gått upp jättemycket heller men det är ändå runt det "normala" som jag gått upp. Vad man nu ska säga är normalt och inte. Min dröm-graviditet hade varit att kanske gått upp 7-10 kg, det hade räckt tycker jag. Så blev det icke och det kunde jag själv förstå också :) hehe!

Sist jag va hos BM, alltså snart 2 veckor sedan (på onsdag för att vara exakt) så hade jag gått upp 2,4 kg på 2 veckor, 2 VECKOR!! Whaaaat, det är ju asmycket :P haha. Men vi pratade om det och BM sa att med tanke på allt vatten som samlats i min kropp, vilket syns på ben, fötter, ansikte och händer så är det inte konstigt att det va såpass mycket jag gått upp. Bm trodde att det va en del vatten som hade med den siffran att göra. Jag svalde väl det där och tänkte inte så mycket mer på det förrän igår. Jag ställde mig på vågen, ja nästan 2 veckor senare nu då och kände mig lite smått nervös. Jag kikade ner och fick se att jag plussat 0,5 kg på ja 1,5 veckor typ. Det är ju INGENTING typ, så det har väl jämnat ut sig sen de förr förra veckan ;)

Så för att komma dit ni vill att jag ska komma så kan jag nu berätta att 9 dagar innan BF har jag gått upp ca 14,5 - 15 kg allt som allt. Med vatten, med pizza, med godis, med luft.. haha nej men ca 15 kg plus då. Vi får väl hoppas att det inte blir så mycket mer än så! Man kanske tycker att jag enbart har mage, men jag känner mig och min kropp och jag känner på höfter, lår, vader osv att jag blivit större. Ja även armar och så. Jag kan dock hålla med om att det mesta har kommit nu på slutet när vattnet kom och det är ju sådant man tappar väldigt fort efter förlossningen, tack gode gud! Jag saknar att kunna använda mina ringar! Förlovningsringen sitter självklart på, den går ändå inte att få av nu ;) haha!

 
Lite skillnad va?
Vecka 18 och vecka 39!


Kommentarer
Postat av: Izabelle

Allt kommer på slutet känns det som! Känns som man jäser hur mycket som helst över en natt ;) men efter förlossningen säger det poff åt andra hållet :) jag gick ner 16 kg (!!!) på två dagar. Dock fick jag havandeskapsförgiftning i slutet och samlade på mig flera liter vätska.. men som sagt, Två dagar efter det -16 kg. Snart är det dags och allt kommer gå superbra Linda! Kram

2011-06-12 @ 19:16:07
Postat av: Chris

det är lite skillnad på bilderna hade nog ungefär samma mage när du var klar att levereras : )

2011-06-13 @ 08:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0